30 aug - Nyhet

Välkommen på lansering av Fryshuset Powerhouse 12 september

Fryshusets hub för ungt socialt entreprenörskap invigs den 12/9 med Lovette Jallow och sju unga ledstjärnor.

Unga vill förändra, men det är svårt att veta hur eller vart man ska börja. Den 12 september 18.00-20.00 lanserar Fryshuset i Hammarby Sjöstad Powerhouse – en verkstad för ungt driv och socialt entreprenörskap. I Powerhouse får unga möjlighet att utvecklas, testa på och engagera sig i just det de brinner för. De får även stöd och hjälp att dra igång egna satsningar och projekt.

Lovette Jallow aka Black Vogue, inviger Powerhouse tillsammans med sju unga ledstjärnor. Även klädmärket UNIQLO kommer finnas på plats, som en av Powerhouse sponsorer. Det blir tävlingar, goodiebags, möjlighet att snacka med vår chatbot, träffa våra samarbetspartners och inspiratörer. Men framför allt – träffa andra unga som också vill lära sig, utvecklas och skapa förändring.

Genom Powerhouse engageras unga i FN’s Globala Mål, genom att uppmuntra och utveckla deras inre driv och passion. Syftet med Powerhouse är att alla unga, oavsett bakgrund och förutsättningar, ska känna att de har möjlighet att bidra till ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart samhälle.

Powerhouse kommer föra samman unga med aktiviteter, inspiratörer, företag och handledare, och erbjuder även kostnadsfria kurser och verktyg. Vi har en idébank och en egen helt ny CHATBOT som hjälper unga att hitta det som passar just dem. Allt som görs kan kokas ner till tre huvudsakliga fokusområden: inspirera, connecta, agera.

För mer info, följ instagram kontot @fryshusetsthlm.

För frågor:

Kommunikationsansvarig
amelie.sandstrom@fryshuset.se

Projektledare
malin.hogberg@fryshuset.se
pim.kwampaiboon@fryshuset.se