7 jun - Nyhet

Ungdomsdrivna aktiviteter i sommar!

Spana in vad som händer i sommar runt om i Sverige. Ett flertalet ungdomsdrivna aktiviteter där unga själva bestämmer innehållet! Hur bra!?

Street pep!


Street Pep är en aktivitetsfestival för unga där du som deltagare får möjlighet att testa streetsporter och andra aktiviteter, men även träffa inspirerande och relevanta ledare och lokala föreningar. Musik, mat och skönt häng finns också på plats! Samt ett gäng spännande sponsorer.

11-15 juni – Enskededalen
18-21 juni – Högdalen

För mer info: Instagram @street_pep

 

Sommar i Kungsmarken 2018 – En dag för alla


Sommar i Kungsmarken 2018 kommer bestå av 10 st sommararrangemang. 5 st event för barn, åldrarna 6-15 år, 4 st event med fokus på unga-/ unga vuxna och nytt för i år är 1 event som arrangeras för folk med funktionshinder med fokus på unga/unga vuxna).

30 juni – Panncentralen Kungsmarken

För mer info: https://www.facebook.com/ungstyrka/

 

 

Essence Of Hiphop Camp

Essence Of Hiphop Camp är ett återkommande sommarläger med fokus på Hiphop och hälsa. Syftet är att ungdomar i ålder 12-18 år ska mötas över geografiska och socioekonomiska gränser. Lägret skall fungera som erfarenhetsutbyte, ett sätt att fördjupa sig i inom sin passion och även bygga långvariga relationer i en ny miljö utanför sitt område.

26-29 juni – Bockaberg, Floda

För mer info: https://www.facebook.com/events/1719913561423263/

 

QueerDays på Lovely Days


Under Lovely days i sommar kommer även Queer Days att äga rum. Det kommer att skapas trygga diskussionsrum, föreläsningar, panelamtal och workshops som är  är hbtqia+ relaterade samt peppa till eventuella steg utanför QueerDays såsom att besöka Pride Ung och gå i Pride Paraden.

Sommaren 2018 på Lovely days – Fryshuset Hammarby Sjöstad

För mer info: Instagram @fryshusetlovelydays

 

Sommarhäng på torget i Skärholmen


Ett flertalet aktiviteter kommer hända i Skärholmen, Station 13 tar över torget. Bland annat kommer det finnas ett café. Det kommer finnas basket, vollyboll, dans  och ansiktsmålning för de yngre. Under sommaren kommer det även att hållas konserter på en scen – med Lyckliga Gatan-tema.

Sommaren 2018 – Torget i Skärholmen

För mer info: https://www.facebook.com/andrahemmet.ungdomenshus/

 

Streetdance i Kalmar

6-10 augusti undervisas det i dansstilarna Hiphop, Breaking och House. Du kommer att få lära dig roliga koreografier och självklart prova massa utvecklande övningar. Under samma vecka hålls också musikläger i att skriva och producera egna låtar. Vi vill att båda grupperna ska lära och inspirera sig av varandra och sista klassen för dagen hålls gemensamt med både musik och dans deltagare. Den 10:e augusti avslutar vi tillsammans på stadsfesten med sommarens roligaste JAM. Där du har chans att uppträda med din egen låt, dans-battla och uppträda. Gratis att delta, inkluderar mat och fika.

6-10 augusti -Unik ungdomshus, Kalmar
För mer info: https://www.facebook.com/fryshusetnybro