Camp Connect

Fryshusandan arrangerar årligen Sveriges största entreprenörsläger, Camp Connect. Ungdomsverksamheter från hela landet samlas för att ta del av olika aktiviteter, seminarier och föreläsningar.  Camp Connect är en social, utvecklande och lärorik upplevelse med fokus på ungt entreprenörskap, där unga gör och vuxna möjliggör. Fryshusandans medlemmar deltar kostnadsfritt eller till förmånligt pris.

CC2015_header

_______________________________________________________________________________

Med nära 500 deltagare från Sveriges alla hörn är Camp Connect Sveriges största entreprenörsläger för ungdomsorganisationer. Historiskt har Fryshusandans medlemmar samlats varje sommar på Kärsögården i Stockholm för fyra dagar fyllda med inspiration, talang och positiv energi. Utöver föreläsningar och seminarium, bjuds det på uppträdanden och fysiska aktiviteter.

Under tidigare Camp Connect har deltagare bland annat fått lära sig mer om marknadsföring, kreativitet, sociala medier, jämställdhet och mänskliga rättigheter.

– Det finns få nationella forum idag som riktar sig till både de som arbetar med ungdomsverksamheter och ungdomarna i dessa verksamheter. Camp Connect är ett sådant forum, som bland annat möjliggör olika former av utbyte över geografiska och sektoriella gränser. Många av våra aktiviteter anordnas dessutom av ungdomar och unga ledare, säger Daniel Lönn, ansvarig för Fryshusandan.

Att delta under Camp Connect är förmånligt (kostnadsfritt eller till förmånligt pris) för Fryshusandans medlemsorganisationer och det är gratis för din verksamhet/organisation att bli medlem i nätverket.

Under lägret har deltagarna tidigare fått möjligheter till boende, mat och ett spännande program, som nätverkets medlemmar skapar tillsammans. Vill du och unga i din verksamhet vara med och planera eller kanske genomföra Camp Connect?

Kontakta campconnect@fryshuset.se