22 Maj - Nyhet

Talangjakt i Nybro

Under en lördag i maj hölls en talangajakt i Nybro. Kvällen arrangerades av 24-åriga Josefin Lindblad som genom Fryshusandans aktivitetsstöd kunde förverkliga kvällen. 

Jag har varit sjukskriven i några år, och det här betyder jättemycket för mig. Jag har jobbat med att arrangera den här dagen sedan i februari och det har varit mycket att tänka – inte minst att få ihop sponsorer, sade Josefin Lindblad

Talangjakten var uppdelad i en klass för unga upp till 12 år och en klass för lite äldre över tolv år. Juryn som bestod av Leif Olsson, Adée, thaiboxaren Pernilla Johansson och Arif Dodkanlou utsåg de nioåriga sysslingarna Erlind Murtezai och Nuri Redzeposki till vinnare i den yngre klassen. De framförde låten Shape of you. Vinnare i den äldre klassen blev Jasmin Weclewicz vars vinnande bidrag var Cup song.

Utöver talangjakten så fanns det lotterier och annat skoj för de som var på plats.

Läs hela artikeln om Talangjakten här!